Sport 24 Iulie 2016 11:20
Steaua a anuntat in aceasta dimineata ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida cu Sparta Praga.

FC Steaua Bucuresti anunta ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praha, care se va disputa marti, 26 iulie, in Cehia.

Acesta a informat antrenorul si directorul sportiv al echipei ca nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminica, exprimandu-si intentia de a parasi tara pentru a rezolva probleme personale.

Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praha, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru", anunta site-ul oficial al clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.