Sport 19 Iulie 2016 18:53
La implinirea varstei de 70 de ani, Ilie Nastase a fost decorat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Primul lider ATP din istorie a fost decorat cu cea mai inalta distinctie care poate fi acordata de Presedintia Romaniei: Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Comandor, scrie gsp.ro.

"Ca un pasionat de tenis, imi amintesc ce emotii extraordinare traiam cand ne adunam cu totii in fata unui televizor ori deschideam aparatele radio pentru a admira si asculta spectacolul pe care Ilie Nastase il facea pe teren. Cand el juca, era sarbatoare.
Astazi, cand a implinit frumoasa varsta de 70 de ani, i-am acordat cea mai inalta distinctie a statului roman, Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Comandor. Fara el, tenisul nu ar fi ceea ce este acum. Imi doresc ca performantele lui sa constituie o sursa de inspiratie pentru tinerele generatii de sportivi. La multi ani, Ilie Nastase!", a scris presedintele pe pagina oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.