Sport 16 Iulie 2016 10:40
Simona Halep, locul 5 WTA, a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat, vineri, pe pagina personala de Facebook.

"Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este ingrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care il poate implica virusul Zika. Dupa numeroase discutii cu medici si familia, am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportiva si pentru sanatatea mea, mai ales ca femeie.

Familia este mult prea importanta pentru mine, nu pot risca sa nu imi pot cladi una proprie, dupa incheirea carierei in tenis. Stiu ca Jocurile Olimpice reprezinta un eveniment foarte important si regret cu adevarat circumstantele.

Sper ca si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si romanii sa respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participantilor, in special delegatiei noastre. Voi continua sa joc si sa reprezint cu mandrie Romania la cat mai multe turnee, asa cum fac si acum in cadrul turneului BRD Bucharest Open", a fost mesajul postat de Simona, potrivit DigiSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.