Sport 8 Iulie 2016 00:08
"Dubla" lui Griezmann i-a calificat pe "cocosi" in finala Campionatului European, unde vor infrunta Portugalia.

Franta s-a calificat in finala Campionatului European pe care-l gazduieste dupa ce a invins reprezentativa Germaniei in semifinalele competitiei, scor 2-0. In ultimul act o asteapta Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Nationala din Hexagon a profitat de un Griezmann in zi de gratie, acesta fiind si cel care a deschis scorul in prelungirile primei reprize dupa un penalty. Schweinsteiger a fost cel care a comis lovitura de pedeapsa dua ce a facut un hent inexplicabil.

Griezmann si-a asigurat titlul de omul meciului in minutul 72, cand a majorat diferenta dupa o respingere gresita a lui Neuer. Neamtul a iesit eronat pe o centrare a lui Pogba si a trimis mingea pana la jucatorul lui Atletico Madrid, care a trimis printre picioarele portarului de la Bayern Munchen, scrie GSP.

Germania: Neuer - Hector, Howedes, Boateng (Mustafi 61), Kimmich - Schweinsteiger (Sane 79), Kroos, Emre Can (Gotze 67) - Ozil, Muller, Draxler

Franta: Lloris - Sagna, Umtiti, Koscielny, Evra - Sissoko, Matuidi, Pogba - Payet (Kante 71), Giroud (Gignac 78), Griezmann (Cabaye 90+2)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.