Sport 5 Iulie 2016 12:45
Eliminarea din optimile Wimbledon a fost una grea pentru echipa Mergea-Bopanna, iar romanul a dat de inteles ca exista probleme serioase de comunicare intre el si partenerul sau indian.
"In momentul de fata, trebuie neaparat sa ma concentrez pe perioada cu Horia. Nici el nu trece printr-o perioada buna cu Juls si cred ca amandoi avem nevoie unul de celalalt in aceasta perioada si avem doua turnee foarte bune unde putem sa facem puncte impreuna. Am lucrat deja destul de mult pe jocul nostru si am realizat unele lucruri; de asta am si pierdut la Stuttgart, dar una este sa joci un meci de Cupa Davis, pe care-l pregatesti o saptamana, alta e sa joci de pe o zi pe alta si de pe o suprafata pe alta. Multe lucruri pozitive in aceasta colaborare cu Horia si sper sa puna bazele unei viitoare colaborari, pentru ca eu cred ca amandoi am ajuns intr-un punct in care avem nevoie sa facem acest pas", a spus Florin Mergea.

Vezi interviul complet pe Treizecizero.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.