Sport 4 Iulie 2016 17:30
Simona Halep o invinge dramatic pe Madison Keys in turul trei de la Wimbledon, in set decisiv.

Romanca a avansat in sferturile de finala de la Wimbledon, dupa un meci, dramatic, spectaculor si foarte echilibrat impotriva americancei Madison Keys. Scorul a fost 6-7, 6-4, 6-3 in favoarea Simonei, cu un prim set cedat in tie-break, desi a avut doua mingi de set la scorul de 5-4 pentru ea (40-15). Acesta a fost primul set pierdut de Simona la Wimbledon, in acest an.

In setul doi Simona a resimtit la inceput presiunea esecului din primul set si a pierdut primele doua game-uri, revenind apoi cu trei game-uri castigate consecutiv, ca finalul setului sa o gaseasca victorioasa, cu scorul de 6-4.

Setul decisiv a inceput sub semnul echilibrului, cele doua sportive mergand cap la cap pana la scorul de 2-2. Simona a avut apoi o serie invingatoare de trei game-uri, a dus scorul la 5-3, ca mai apoi sa-si fructifice serviciul si sa invinga cu scorul de 6-3 in setul trei.

Adversara din sferturi a Simonei va fi campioana de la Australian Open, Angelique Kerber.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.