Sport 4 Iulie 2016 00:11
Franta a invins lejer Islanda, scor 5-2 si s-a calificat in semifinalele Campionatului European, unde va intalni Germania.

Trupa lui Didier Deschamps si-a facut meciul mai usor inca din minutul 12, cand Giroud a deschis scorul. Opt minute mai tarziu Pogba a marcat si el si parea ca Islanda nu mai are nicio sansa. Pana la pauza Payet a mai inscris o data, iar cu cateva secunde inaintea fluierului de final al primei reprize Griezmann a stabilit scorul pauzei, 4-0.

Franta - Islanda 5-2

Sigthorsson 56 a readus sperantele in tabara islandeza, insa Giroud marcheaza dupa doar 3 minute si duce scorul la 5-1. Bjarnason a marcat apoi in minutul `84 si a stabilit scorul final. Franta - Islanda 5-2

Ramanem cu o poveste incredibila

Islanda a impresionat la acest turneu final. Chiar si in meciul de duminica seara, desi a fost condusa cu 4-0 la pauza (nici o alta echipa nu a incasat 4 goluri in prima repriza n.r.) Islanda a respectat competitia si a luptat pana la ultima picatura de energie. Au incasat 5 goluri, dar au marcat doua si au castigat respectul unei lumi intregi.

Echipele de start:

FRANTA: Lloris - Sagna, Umtiti, Koscielny, Évra - Pogba, Matuidi - Sissoko, Griezmann, Payet - Giroud

ISLANDA: Halldórsson - Skúlason, R Sigurdsson, Árnason, Sævarsson - Gudmundsson, G Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason - Sigthórsson, Bödvarsson


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.