Sport 3 Iulie 2016 12:45
Sute de argentinieni au protestat sambata in ploaie pe strazile din Buenos Aires pentru a-i cere fotbalistului Lionel Messi sa revina la echipa nationala, dupa ce acesta a anuntat in mod neasteptat ca se va retrage dupa ce Argentina a pierdut finala Copei America, cu Chile, informeaza Reuters.

Lionel Messi, fotbalistul declarat de cinci ori jucatorul anului, a jucat trei finale Copa America, in 2007, 2015, respectiv 2016, fara a castiga.

Sustinerea pentru Messi este foarte puternica in special pe platformele de socializare, numeroase figuri emblematice ale sportului, artisti si politicieni, indemnandu-l pe fotbalist sa revina asupra deciziei, scrie mediafax.

Jucatorul a fost sunat inclusiv de presedintele statului in incercarea de a-l determina sa se razgandeasca, relateaza dolcesport.ro.

Un suporter a declarat in timpul marsuslui ca este de parere ca "Messi este cel mai bun fotbalist din istorie, atat pentru Argentina, cat si pentru fotbalul international. Nu cred ca vom vedea altul ca el in urmatorii o mie de ani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.