Sport 30 Iunie 2016 18:30
Europa a acceptat provocarea Americii de Sud. Se va juca o super-finala intre campioana Europei si castigatoarea Copa America editia centenara, adica Chile.

In urma cu o saptamana, presedintele CONMEBOL, Confederatia Sudamericana de Fotbal, Alejandro Dominguez, a lansat insa o provocare catre UEFA. Dominguez cerea nici mai mult, nici mai putin, decat o ”superfinala” intre invingatoarele celor doua competitii.

”Am facut o provocare catre UEFA. Sa aducem fata in fata castigatoarele Euro si Copa America Centenario. Acum asteptam raspunsul. Cei de la UEFA analizeaza oferta noastra”, a dezvaluit Dominguez, intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta.

Azi, Dominguez a anuntat pe contul sau personal de Twitter ca UEFA a acceptat provocarea CONMEBOL, urmand sa aiba loc o ”superfinala” intre Chile si castigatoarea - inca nedecisa - a Euro 2016, scrie Digi Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.