Sport 28 Iunie 2016 18:15
Selectionerul italian al Albaniei, Gianni De Biasi, a fost ofertat de Federatia Romana de Fotbal pentru a-l inlocui pe Anghel Iordanescu la echipa nationala, a anuntat, marti, site-ul calciomercato.it.

Conform sursei citate, De Biasi a primit doua oferte oficiale, din partea Federatiei Romane si a Federatiei Ucrainene. El se mai afla in atentia federatiilor din Turcia si Anglia.

Tehnicianul italian mai are doi ani de contract la nationala Albaniei, dar are o clauza in care poate pleca in orice moment.

Albania a invins Romania, scor 1-0, in ultimul meci din grupa A de la Campionatul European din Franta, dar ambele reprezentative au ratat calificarea in optimile de finala. Romania a incheiat pe ultimul loc in grupa, iar Albania a fost cea mai slaba formatie clasata pe locul trei in cele sase grupe, informeaza NEWS.ro.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, ca Anghel Iordanescu nu va mai continua la conducerea tehnica a echipei nationale, iar viitorul selectioner va fi anuntat pana la finalul Euro-2016 (10 iulie).

Mihailo Fomenko a anuntat ca va renunta la conducerea tehnica a nationalei Ucrainei dupa ce formatia sa a terminat pe ultimul loc in grupa C.

De asemenea, Roy Hodgson si-a anuntat demisia de la nationala Angliei, dupa infrangerea din meciul cu Islanda, scor 1-2, din optimile de finala de la Euro-2016.

Selectionerul Turciei, Fatih Terim, ar putea parasi si el postul, dupa ce formatia sa nu a reusit sa treaca de faza grupelor.

Gianni De Biasi, in varsta de 60 de ani, se afla pe banca tehnica a Albaniei din decembrie 2011. El a mai antrenat in cariera sa echipele Pro Vasto, Carpi, Cosenza, Spal, Modena, Brescia, FC Torino, Levante si Udinese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.