Sport 27 Iunie 2016 17:00
Spania are o misiune foarte grea impotriva Italiei luni seara incepand cu ora 19:00, in timp ce Anglia, aparent are o formalitate de indeplinit in fata Islandei.

Prima zi a acestei saptamani ne aduce ultimele meciuri din faza optimilor de finala a Campionatului European din Franta. Ultimele doua partide sunt Spania - Italia (ora 19:00, ora Romaniei) si Anglia - Islanda (ora 22:00, ora Romaniei).

Italia - Spania, cel mai asteptat meci din optimile de finala de la EURO

Partida dintre Italia si Spania din aceasta seara de pe stadion din Saint-Denis putea sa fie in orice moment finala acestui Campionat European. Insa, rezultatele din grupa au decis ca acest meci, finala de acum 4 ani, sa se joace in optimile de finala in Franta! Meciul care va incepe la ora 19:00 va fi arbitrat de turcul Cüneyt Çakir, ajutat la cele doua tuse de Bahattin Duran si Tarik Ongun, scrie Dolce Sport.

ECHIPELE PROBABILE

  • ITALIA: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Parolo, De Rossi, Giaccherini, Darmian - Pellè, Eder
  • SPANIA: De Gea - Juanfran, Pique, S. Ramos, Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - David Silva, Morata, Nolito

De la ora 22:00, Anglia - Islanda!

Islanda a produs surpriza acestui Campionat European si-a ajuns pana in optimile de finala ale editiei din acest an din Franta. Partida care se va juca la Nice va fi condusa de la centru de Damir Skomina, ajutat la cele doua tuse de Jure Praprotnik si Robert Vukan, scrie Dolce Sport.

ECHIPELE PROBABILE

  • ANGLIA: Hart - Walker, Smalling, Cahill, Rose - Alli, Dier, Rooney - Sturridge, Vardy, Lallana
  • ISLANDA: Halldorsson - Saevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason - B. Bjarnason, Gunnarsson, G. Sigurdsson, Gudmundsson - Bodvarsson, Sigthorsson

Tabloul sferturilor de finala de la Euro 2016


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.