Sport 22 Iunie 2016 21:49
Ungaria - Portugalia s-a terminat 3-3, dupa cel mai spectaculos meci de la Euro. Ambele echipe s-au calificat in optimi, maghiarii de pe primul loc, portughezii de pe locul 3.

Ungaria si Portugalia au remizat, scor 3-3, in ultimul meci din grupa F a Campionatului European. Ungaria a fost cea care a condus de fiecare data, dar Portugalia a revenit pe tabela. Pentru unguri au marcat Gera (19') si Dzsudzsak o dubla (47', 55'). De partea cealalta, Nani a egalat la 1 in minutul 42, apoi Ronaldo a marcat un gol superb cu calcaiul (50'), iar acelasi portughez a stabilit scorul final in minutul 62.

Cristiano Ronaldo a intrat astfel in istoria Campionatului European dupa ce a reusit sa marcheze la 4 turnee finale de CE, potrivit GSP.

Ungaria s-a calificat de pe primul loc al grupei, cu 5 puncte. Portugalia, cu 3 puncte, s-a calificat de pe pozitia a treia, potrivit Dolce Sport.

Echipele de start

UNGARIA: Kiraly - Lang, Juhasz, Guzmics, Korhut - Gera, Pinter - Dzsudzsak, Elek, Lovrencsics - Szalai

PORTUGALIA: Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu - A. Gomes, Moutinho, W. Carvalho, Joao Mario - C. Ronaldo, Nani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.