Sport 20 Iunie 2016 14:30
Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu isi incheie contractul cu Federatia Romana de Fotbal. Ce a declarat despre infrangerea istorica cu Albania, in urma careia nationala parasest Campionatul European dupa faza grupelor.

"Chiar nu ne reprosam nimic! Regretam rezultatul, normal... O infrangere este o infrangere, venita in fata Albaniei, care are 21 de jucatori care activeaza in strainatate. Au fost foarte multe momente in care echipa noastra a controlat jocul. Ne reprosam ca am primit din nou un gol parabil, venit intr-un moment in care jocul nu era in favoarea noastra. Am facut o greseala in flancul stang, iar golul a cazut in minutul 44...", a declarat Anghel Iordanescu la Dolce Sport, imediat dupa meci, citat de mediafax.

De asemenea, selectionerul a mentionat ca Romania s-a autodepasit prin calificarea in grupele Euro 2016, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.