Sport 19 Iunie 2016 19:26
Romania - Albania, meciul decisiv care trebuie sa ne duca in optimile EURO este in direct de la ora 22:00 pe PRO TV si Dolce Sport 1.

Selectionerul Anghel Iordanescu a operat cateva modificari in "primul 11" al tricolorilor, asa cum a facut si in meciul al doilea pe care selectionata l-a sustinut in fata Elvetiei. Romania o ataca pe Albania cu urmatorii jucatori.

Romania: Echipa de start

Tātārusanu - Sāpunaru, Chiriches, D. Grigore, Matel - Hoban, Prepelitā - Popa, Stanciu, Stancu - Alibec, potrivit Dolce Sport.

ALBANIA: Echipa de start

Berisha - Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli - Kace - Roshi, Memushaj, Abrashi, Lenjani - Cikalleshi.

BRIGADA DE ARBITRI

Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul Romania - Albania, care se va disputa la Lyon. Arbitrii asistenti vor fi slovacul Roman Slisko si cehul Tomas Mokrusch, in timp ce arbitri asistenti aditionali au fost delegati cehii Petr Ardeleanu si Michal Patak.

Probabil cel mai batran spectator de la Euro 2016 tine cu Romania

Canalul de Twitter oficial al competitiei din Franta a furnizat fotografia zilei de duminica, iar in ea apare un fan roman. Din tribunele stadionului din Lyon, doamna Maria Cornea va sustine tricolorii. Potrivit @UEFAEURO, doamna are aproape 90 de ani (in octombrie ii implineste n.r.), dar varsta nu este un impediment cand iti iubesti si iti poti sustine echipa nationala.

CLASAMENTUL GRUPEI A

Inaintea partidei, clasamentul grupei noastre se prezinta astfel:

1. Franta 2 2 0 0 4-1 6pct
2. Elvetia 2 1 1 0 2-1 4 pct
3. Romania 2 0 1 1 2-3 1pct
4. Albania 2 0 0 2 0-3 0pct


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.