Sport 19 Iunie 2016 10:40
Portarul albanez Etrit Berisha a declarat, sambata, la Stade de Lyon, intr-o conferinta de presa, ca el si coechipierii sai din nationala de fotbal a Albaniei sunt mai motivati ca oricand inaintea meciului cu Romania de sambata

”Vom incerca sa dam totul in meciul de maine, suntem mai motivati ca oricand, este meciul cel mai important din carierele noastre”, a afirmat portarul echipei Lazio Roma.

Albania a fost invinsa in primele doua partide de la EURO 2016 (0-1 cu Elvetia, 0-2 cu Franta), in timp ce Romania a cedat in fata Frantei (1-2) si a remizat cu Elvetia (1-1).

”In ciuda celor doua infrangeri am fost aproape de mari performante si vom incerca sa corectam erorile pe care le-am facut”, a mai spus Berisha.

”Despre echipa Romaniei stiu doar ce am vazut in cele doua meciuri. Am pregatit meciul, le-am urmarit miscarile atacantilor. Romania are o echipa buna, nu are vedete, iar maine va fi un meci foarte bun”, a explicat Etrit Berisha, precizeaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.