Sport 17 Iunie 2016 08:40
Atacantul Florin Andone a declarat, joi, ca el si colegii sai din nationala Romaniei nu trebuie sa se teama de adversara din ultima etapa a fazei grupelor de la Euro-2016, Albania, ci sa o respecte, si a mentionat ca meciul va fi unul "pe viata si pe moarte", informeaza frf.ro.

"Albania este un adversar tare, a pierdut jocurile cu Elvetia si Franta, dar a rezistat mai mult de o repriza cu un om in minus in primul joc, apoi a fost invinsa abia in ultimele minute. Nu trebuie sa ne temem de albanezi, dar trebuie sa ii respectam. Trebuie sa avem rabdare si sa tinem cont ca si ei au nevoie de victorie. Un egal nu ajuta pe nimeni. Va fi pe viata si pe moarte si vom face totul pentru victorie", a spus Andone intr-un interviu pentru UEFA, potrivit News.ro.

Florin Andone a precizat ca in opinia sa rezultatul de 1-1 din partida cu Elvetia, de miercuri, este unul corect. "Stiam ca va fi un meci greu, ca intalnim jucatori de valoare. Ne-am dorit sa castigam, desigur, dar, asa cum am spus, am jucat impotriva unei echipe bune. Cred ca 1-1 a fost un rezultat corect", a adaugat el.

Reprezentativa Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul sustinut, miercuri, in compania selectionatei Elvetiei, pe arena Parc des Princes, in etapa a doua a grupei A de la Campionatul European.

In primele meciuri din Grupa A, Romania a fost invinsa de Franta, cu scorul de 2-1, iar Elvetia a invins Albania, cu 1-0.

Ultimele partide al grupei, Romania - Albania (Lyon) si Franta - Elvetia (Lille) vor avea loc duminica, de la ora 22.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.