Sport 16 Iunie 2016 11:00
Franta a invins Albania, scor 2-0, dupa ce a inscris de doua ori in minutele 90 si 90+5, calificandu-se astfel in optimile competitiei. Dupa aceasta victorie a francezilor calculele s-au simplificat.
Pentru a termina pe locul 2 si a fi siguri ca mergem in optimi, trebuie sa invingem Albania, iar Franta sa bata Elvetia fie cu 1-0, fie la cel putin 2 goluri diferenta. Astfel, am termina la egalitate de puncte cu Elvetia, dar am avea fie golaveraj mai bun, fie mai multe goluri marcate, si i-am depasi.

Euro 2016: Clasamentul grupei A



Pentru calificarea de pe locul 3, este iarasi obligatoriu sa batem Albania. Chiar si cu un egal si 2 puncte am termina pe 3, insa acest lucru nu ne ajuta, deoarece in optimi nu se califica toate echipele clasate pe locul 3, ci doar patru din cele sase grupe. Astfel, daca tot terminam pe 3, este bine sa avem cat mai multe puncte, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.