Sport 15 Iunie 2016 14:56
Romania joaca miercuri al doilea meci la Euro 2016, impotriva Elvetiei, de la ora 19:00, in timp ce Rusia se "bate" cu Slovacia, iar Franta cu Albania.

A doua etapa a Campionatului European debuteaza astazi cu intalnirea dintre Rusia si Slovacia, la ora 16:00.

Rusia vine dupa partida cu Anglia in care a reusit sa scoata un egal pe finalul meciului, in timp ce Slovacia a pierdut cu 2-1 meciul de debut de la Euro cu Tara Galilor. Singura problema medicala este in lotul slovacilor, antrenorul Ján Kozák nestiind daca-l va putea folosi pe Tomáš Hubočan.

Partida care se va juca la Lille va fi condusa de o brigada din Slovenia, avandu-l la centru pe Damir Skomina, ajutat la cele doua tuse de Jure Praprotnik si Robert Vukan, potrivit DolceSport.

ECHIPE PROBABILE

  • Rusia: Akinfeev - Smolnikov, Ignasevich, Berezutski, Schennikov - Neustadter, Golovin - Smolov, Shatov, Kokorin - Dzyuba
  • Slovacia: Kozacik - Pelarik, Skrtel, Durica, Svento - Mak, Kucka, Hrosovsky, Hamsik, Weiss - Duris

Euro 2016: Romania- Elvetia

Romania - Elvetia se joaca in aceasta seara de la ora 19:00 la Paris pe Parc des Princes.
  • ECHIPA DE START A ROMANIEI: Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat - Prepelita, Pintilii - Torje, Stancu, Chipciu - Keseru.
  • ECHIPA PROBABILA A ELVETIEI: Elvetia: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez - Behrami, Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi - Seferovici
Fanii romani au inceput sa se adune in Fan Zone-ul de la Paris! Suporterii sunt intampinati de Cabral Ibacka si cei doi fosti internationali romani, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu. La ora 14:45, pentru prima oara in istorie la un turneu final, se va organiza o parada a fanilor romani, scrie DolceSport.

Euro 2016: Franta - Albania

Meciul Franta - Albania se joaca la ora 22:00. Dupa ce-au jucat cu Franta meciuri de verificare in grupa de calificare pentru turneul final, albanezii spera sa produca o surpriza in aceasta seara, dar sansele sunt extrem de mici.

Dupa ce s-a impus 2-1 in meciul de debut de la Euro in fata Romaniei, tehnicianul Deschamps se gandeste sa-i menajeze pe Griezmann si Pogba, foarte obositi dupa un sezon extenuant, si sa repete acel 4-2-3-1 folosit in ultima parte la 2-1 contra “tricolorilor”. Vom vedea daca francezii vor menaja jucatori, mai ales ca tara gazda porneste favorita in partida din aceasta seara.

Meciul care se va juca la Marseille va fi condus de un arbitru din Scotia, William Collum, ajutat la cele doua tuse de irlandezul Damien MacGraith si de scotianul Francis Connor, scrie DolceSport.

ECHIPE PROBABILE

  • Franta: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Kante, Matuidi - Coman, Payet, Martial - Giroud
  • Albania: Berisha - Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli - Roshi, Abrashi, Kukeli, T. Xhaka, Lenjani - Sadiku

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.