Sport 14 Iunie 2016 11:30
Motivul pentru care Iordanescu nu l-a exclus din lot.

Denis Alibec este in centrul unui scandal imens la echipa nationala. La pauza meciului dintre Franta si Romania a fost prins la vestiare, unde fuma, potrivit GSP. Secunzii lui Anghel Iordanescu nu l-au gasit pe Alibec pe banca de rezerve pentru a-l trimite la incalzire, asa ca acestia au fost nevoiti sa-l caute la vestiare. Incidentul i-a fost povestit selectionerului abia la finalul partidei, dar acesta a hotarat ca Alibec sa nu fie pedepsit.

Antrenorul nationalei a recurs la acest gest pentru a nu afecta imaginea Romaniei si pentru a nu crea un scandal inaintea ultimelor doua jocuri din grupa, potrivit surselor celor de la GSP.

Ce spune Denis Alibec

Denis Alibec prezinta varianta lui dupa evenimentele dezvaluite de sursele Gazetei, care au spus ca a fumat in vestiar la pauza meciului cu Franta. "M-am incalzit la pauza, normal, si apoi m-am dus la vestiar ca sa schimb ghetele. M-am intors si totul a fost ok. Nu m-am certat cu nimeni, nu se pune problema de asa ceva.

Nu stiu cine ar arunca astfel de informatii, doar ca sa imi faca rau. Eu ma pregatesc cat se poate de serios. Urmeaza un meci greu, decisiv, asa ca gandul meu nu sta decat la echipa nationala.

Au fost in trecut acele episoade, cu pozele respective, si de atunci s-a pus o eticheta. Repet, nu am facut asa ceva, nu inteleg cine imi vrea raul, dar eu voi raspunde pe teren.

N-am timp de certuri, sunt la EURO 2016 si vreau sa ajut Romania sa ajunga din nou in fazele superioare. Sper sa am sansa sa joc mai mult, dar asta decide doar selectionerul", a zis Denis Alibec pentru GSP.RO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.