Sport 13 Iunie 2016 13:45
Celebrii huligani englezi, recunoscuti pentru incidentele pe care le creaza la meciuri, au incasat o bataie sora cu moartea de la rusi, la Marsilia.

Incidentele au inceput in centrul orasului, unde suporterii rusi au declansat un atac organizat impotriva englezilor. "Aveau cutite si bate si au derulat un asalt precum cele militare", au povestit martori oculari. Englezii, multi dintre ei grasi si plini de bautura, au fost victime sigure in fata rusilor, mai ales ca acestia au avut in randul lor trei grupuri din galeriile principalelor echipe din Moscova, TSKA, Lokomotiv si Dinamo.

Rusii sunt recunoscuti pentru violenta lor, iar foarte multi membri ai galeriilor din Moscova fac parte din formatiuni de orientare neo-nazista. Aparent ideile fasciste ale lui Hitler sunt imbratisate de tot mai multa lume in Rusia, iar tinerii se antreneaza special in padure pentru aceste batai. Cert e ca englezii au fost surprinsi si batuti strasnic de catre rusi, scrie Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.