Sport 9 Iunie 2016 14:15
Antrenorul german Sacha Lewandowski a decedat la varsta de 44 de ani, el fiind gasit mort, miercuri, in apartamentul sau din Bochum, informeaza Gazzetta dello Sport.

Lewandowski a pregatit in sezonul trecut echipa Union Berlin, din liga a doua germana, dar in martie a fost nevoit sa renunte la functie dupa ce a fost diagnosticat cu sindromul burnout.

Cauza mortii nu a fost inca stabilita, dar conform publicatiei Der Spiegel tehnicianul s-ar fi sinucis.

Sacha Lewandowski a pregatit in cariera sa formatia a doua a clubului VfL Bochum si echipele Bayer Leverkusen si Union Berlin.

Sindromul burnout sau sindromul epuizarii profesionale reprezinta o stare de epuizare, atat fizica cat si psihica, care apare in special la persoanele a caror profesie implica o responsabilitate deosebita si interactiuni frecvente cu oamenii. Apare tot mai frecvent in epoca moderna si conduce la scaderea performantelor la locul de munca, afecteaza relatiile cu cei din jur si calitatea vietii individului.

Sindromul burnout se aseamana cu depresia prin: tulburari de somn si de digestie, senzatia de epuizare si de scadere a randamentului profesional, scaderea capacitatii de dialog si de interactiune cu cei din jur, senzatia de goliciune sufleteasca si ca viata profesionala invadeaza viata privata, precizeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.