Sport 7 Iunie 2016 14:00
Chilienii au stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de jucatori care au participat la un meci de fotbal. Recordul a fost stabilit la 22 mai 2016.

2.357 de persoane din doua echipe au tras lovituri cu piciorul in minge in peste 120 de ore, in cadrul unui meci demonstrativ de fotbal. Rezultatul a fost strans, 505-504. Totodata, a fost cel mai lung meci de fotbal din istorie, potrivit Agerpres.

Recordul a fost recunoscut de Guinness World Records, potrivit www.rador.ro. Meciul a fost jucat pe stadionul din districtul La Florida, din capitala chiliana, Santiago de Chile. Cei mai multi jucatori au fost amatori, dar in echipe au fost inclusi, de asemenea, si cativa profesionisti.

Portarul Gabriel Jesús Castellón, de la clubul Wanderers din prima liga chiliana de fotbal, a declarat ca este fericit ca s-a implicat in stabilirea recordului mondial pentru tara sa, relateaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.