Sport 4 Iunie 2016 09:20
Fundasul Razvan Rat a declarat, vineri seara, ca testul cu Georgia a fost bun pentru nationala Romaniei, care s-a impus, scor 5-1, si a subliniat ca la meciul de deschidere cu Franta de la Euro-2016, presiunea va fi foarte mare.

"A fost un test bun. Aveam nevoie de un rezultat bun pentru a pleca la Euro cu un moral bun. Cred ca ce s-a intamplat astazi este un ghinion pentru Moti (n.r. - a marcat un autogol). In afara de acest incident ei nu ne-au pus prea multe probleme. Cu siguranta pana la meciul cu Franta va creste tensiunea cu toata atmosfera din jurul nationalei. Este meciul de deschidere si va fi o presiune mare. Cred ca Stanciu este la inceput. Avem nevoie de un Stanciu constant pe care toti il dorim si care sa fie mai bun de la meci la meci", a spus Rat.

Intrebat daca se bucura ca i-a revenit banderola de capitan, Rat a raspuns: "Haideti sa nu vorbim de lucruri sfinte".

Rat nu are emotii mai mari fata de Euro-2008: "Emotii vor fi intotdeauna si sunt binevenite pentru ca te conecteaza la ceea ce ai de facut".

Echipa nationala a Romaniei a invins, vineri, pe Arena Nationala din Capitala, cu scorul de 5-1 (2-0), reprezentativa Georgiei, in ultimul meci amical inaintea participarii la turneul final al Campionatului European.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Popa '2, Amisulasvili '3 autogol, Stanciu '49, Torje '80 si Keseru '87, in timp ce georgienii au punctat in minutul 68 prin autogolul lui Moti.

Romania se afla in grupa A la turneul final al Campionatului European, alaturi de echipele Frantei, Elvetiei si Albaniei. Tricolorii vor intalni Franta in meciul de deschidere la Euro, in 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis, relateaza news.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.