Sport 3 Iunie 2016 18:45
Nationala de handbal feminin a Romaniei intalneste sambata, de la ora 19.00, la Piatra Neamt, reprezentativa Belarusului in ultimul meci din campanie de calificare la EURO 2016.
Tricolorele sunt calificate deja la turneul final din Suedia, insa meciul are o semnificatie aparte, fiind ultimul prilej al romanilor inainte de Jocurile Olimpice sa le vada pe viu pe medaliatele cu bronz de la Mondiale.

Mai multe jucatoare de baza, printre care Cristina Neagu, Aurelia Bradeanu sau Oana Manea, au fost menajate pentru aceasta partida, staff-ul tehnic selectionand mai multe jucatoare tinere de perspectiva. Secundul Costica Buceschi crede ca partida cu Belarus este o sansa pentru aceste handbaliste sa prinda inextremis lotul pentru Rio de Janeiro. Tehnicianul i-a transmis totodata incurajari colegului Tomas Ryde, ramas acasa in Suedia din cauza unor probleme medicale urgente ale tatalui sau, anunta Federatia Romana de Handbal, prin intermediul unui comunicat de presa remis 9am.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.