Sport 2 Iunie 2016 13:45
Acesta le-a transmis un mesaj taios celor de la FIFA.

Papa Francisc l-a indemnat pe noul presedinte FIFA, Gianni Infantino, cu ocazia unei vizite pe care acesta a efectuat-o in cursul acestei saptamani la Cetatea Vaticanului, „sa puna lucrurile in ordine, cu onestitate”, in forul fotbalistic mondial, informeaza Agerpres.

„Fotbalul este o arma, in sensul bun, educational, de integrare sociala a copiilor”, a adaugat Suveranul Pontif, care a facut apel catre organizatia care gestioneaza destinele sportului cu balonul rotund sa „mearga inainte dand dovada de onestitate si transparenta”.

„Este ceea ce putem face impreuna, Sanctitatea Voastra”, a raspuns Infantino, care i-a oferit cu aceasta ocazie un tricoul numarul 9 si numele "Papa Francesco" imprimat pe spate, precum si o medalie de campion similara cu cele acordate jucatorilor de la Real Madrid dupa castigarea finalei Ligii Campionilor, precizeaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.