Sport 30 Mai 2016 16:59
Comisia de Disciplina a FIFA a informat Federatia Romana sa nu sanctioneze clubul din Giulesti, informeaza Prosport.

Rhema Obed, jucator din pricina caruia Rapid risca depunctarea, a confirmat celor de la FIFA ca si-a primit restantele datorate de echipa finantata de Valerii Moraru.

56.000 de euro era suma datorata de Rapid fotbalistului nigeriano-englez. Clubul a prezentat la FRF o intelegere semnata cu jucatorul, iar Federatia a avut o serie de discutii cu FIFA pentru a lamuri situatia.

Rhema Obed i-a informat pe oficialii Federatiei Internationale de Fotbal, in urma cu o saptamana, ca si-a primit cei aproape 57.000 de euro din partea fostului sau club, Rapid.

"I-am anuntat pe cei de la FIFA ca mi s-au virat banii", a spus pentru ProSport fostul junior de la Arsenal. Dupa acest anunt, FIFA ar trebui sa transmita Federatiei Romane de Fotbal sa nu mai puna in aplicare penalizarea cu sase puncte a gruparii lui Dan Alexa.

Rapid a convocat in urma cu doua saptamani, o Adunare a Creditorilor care a aprobat contractarea de urgenta a unui imprumut de 56.155,29 euro, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.