Sport 28 Mai 2016 11:45
Rafael Nadal, clasat pe locul cinci in ierarhia ATP si cap de serie numarul patru la turneul de la Roland Garros (Franta), dotat cu premii totale in valoare de 32.017.500 de dolari, si-a anuntat retragerea din competitiei, datorita problemelor medicale, anunta cotidianul spaniol AS.
Tenismenul de 29 de ani a acuzat dureri la incheietura mainii stangi, dupa o accidentare suferita la Madrid, si a jucat in primele doua tururi cu un bandaj.

Conform mai multor surse, Nadal a facut infiltratii pentru a putea juca meciul disputat joi in fata argentinianului Facundo Bagnis si castigat in trei seturi, scor 6-3, 6-0, 6-3. In turul 3, Nadal ar fi trebuit sa-l intalneasca pe Marcel Granollers, scrie MEDIAFAX.

"Ieri am inceput sa simt dureri din ce in ce mai mari la incheietura. Am fost de noua ori aici si am reusit sa ma mentin sanatos si sa castig turneul. Daca as continua sa joc, probabil as face o ruptura in cateva zile. Daca nu era vorba despre Roland Garros, nu as fi riscat sa joc nici in primele tururi", a declarat Nadal intr-o conferinta de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.