Sport 27 Mai 2016 15:02
Rat, Sanmartean, Maxim, Stancu, Moti, Torje, Keseru, Prepelita, Hoban si Dragos Grigore au fost testati anti-doping la un control inopinat efectuat de oficiali ai UEFA in cantonamentul nationalei Romaniei din Italia.

Control inopinat al UEFA in cantonamentul nationalei. In aceasta dimineata, reprezentati ai forului european s-au prezentat in cantonamentul Romaniei din Italia si au supus 10 jucatori un test antidoping.

Oficialii UEFA au venit la ora 8 dimineata si au chemat la teste 10 fotbalisti din lotul lui Anghel Iordanescu, informeaza DigiSport. Hoban si Dragos Grigore au fost primii care au fost testati. Au urmat apoi Rat, Sanmartean, Maxim, Stancu, Moti, Torje, Keseru si Prepelita.

Tot in cursul zilei de astazi, in cantanomentul nationalei, este asteptat si Pierluigi Colina. Fostul mare arbitru italian, actualmente, membru in Comisia de Arbitraj a UEFA, va da verdictul in cazul lui Alibec. Colina va preciza daca, din punct de vedere al arbitrilor, fotbalistul Astrei va putea evolua la turneul final cu acel bandaj pe mana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.