Sport 27 Mai 2016 08:20
Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez de 34 de ani care a ramas liber de contract, dupa despartirea de Paris Saint Germain, a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa ca a luat o decizie in ceea ce priveste viitoare sa destinatie, dar nu a vrut sa o faca inca publica.

Internationalul suedez, convocat la Campionatul European din Franta, a ramas liber de contract, dupa ce s-a despartit deParis Saint Germain, acolo unde a doborat un record vechi de 38 de ani: l-a depasit pe Carlos Bianchi in topul jucatorilor care au reusit sa inscrie mai mult de 30 de goluri intr-un singur sezon, dupa ce, in stagiunea recent incheiata, a marcat de 36 de ori, anunta site-ul Goal.com, potrivit MEDIAFAX.

"Viitorul este deja stabilit. In ceea ce ma priveste, am luat o decizie. Pentru mine nu e important sa imi gasesc o echipa inainte sau dupa Campionatul European. Ma amuza ceea ce scrie presa despre mine. Exsita interes pentru mine din fiecare campionat important: Anglia, Italia...sunt oferte concrete, mai multe alternative", a spus Ibrahimovic.

Englezii de la Manchester United au cele mai mari sanse sa-l achizitioneze pe Zlatan Ibrahimovic. Site-ul Goal.com noteaza faptul ca oficialii de pe Old Trafford sunt gata sa-i ofere un contract in valoare de 34 de milioane de lire. Un avantaj al celor de la United il reprezinta iminenta sosire a lui Jose Mourinho ca antrenor. Ibrahimovic are o relatie foarte buna cu Mourinho, cu care a mai colaborat in perioada Internazionale Milano.

In legatura cu venirea lui Mourinho, suedezul le-a spus jurnalistilor: "Daca vrei sa castigi, il aduci pe Jose Mourinho" si a recunoscut ca are o oferta concreta din Premier League. Insa a refuzat sa dezvaluie si destinatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.