Sport 26 Mai 2016 08:20
Manchester United s-a despartit de Louis van Gaal, dar mult asteptatul anunt referitor la numirea lui Jose Mourinho intarzie. Jurnalistii englezi au aflat motivul pentru care "Diavolii" amana deocamdata instalarea oficiala a lui "The Special One": portughezul e blocat de Chelsea.

Potrivit The Independent, Chelsea a inregistrat in 2005 la "OSIM"-ul din Anglia marca "Jose Mourinho", motiv pentru care Manchester United este pusa in dificultate in aceste momente. "Albastrii" detin drepturile pe numele portughezului, iar avocatii de pe "Old Trafford" cauta solutii pentru a rezolva legal aceasta problema, scrie MEDIAFAX.

Chiar daca intelgerea dintre Mourinho si Chelsea a expirat in ianuarie 2016, Chelsea detine drepturile pe numele antrenorului portughez pana pe 31 martie 2025.

De asemenea, si drepturile de imagine a lui Mourinho sunt blocate astfel incat United nu poate face deocamdata nicio mutare oficiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.