Sport 24 Mai 2016 18:48
Pe 3 mai 2014, Daniele De Santis, suporter al echipei AS Roma, l-a injunghiat mortal pe Ciro Esposito, un fan napoletan, venit sa-si sustina echipa favorita la finala Cupei Italiei, AC Fiorentina-SSC Napoli. Esposito a murit dupa 53 de zile intr-un spital din capitala Italiei.

Pe langa condamnarea de 26 de ani, Daniele De Santis, suporter al echipei AS Roma, este obligat sa plateasca daune in valoare de 140.000 de euro parintilor si celor doi frati ai lui Ciro Esposito, membru al galeriei echipei SSC Napoli- Justitia italiana a condamnat la 8 luni cu suspendare doi fani napoletani, considerati vinovati pentru incidentele care au dus la uciderea lui Esposito.

"I-am iertat pe asasinii fiului meu. Sper ca aceasta crima sa fie un semnal de alarma pentru cei care se gandesc sa comita acte de violenta pe stadioanele de fotbal.", a declarat Antonella Leardi, mama lui Ciro Esposito.

"Ne pare rau ca nu ai primit condamnare pe viata!", au strigat apropiatii lui Ciro Esposito in momentul in care judecatorul a citit sentinta.

Potrivit La Stampa, Daniele De Santis nu si-a cerut scuze niciodata in fata parintilor lui Ciro Esposito pentru crima comisa si a sustinut la tribunal ca nu a facut decat sa se apere de furia suporterilor napoletani. Mai mult, De Santis l-ar fi numit "bufon" pe unul dintre judecatorii care ar fi cerut condamnare pe viata pentru suporterul echipei AS Roma.

Pe 3 mai 2014, Daniele de Santis l-a ucis pe Ciro Esposito, un suporter al echipei SSC Napoli, venit in capitala Italiei pentru a asista la finala Cupei, Fiorentina-Napoli, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.