Sport 24 Mai 2016 12:34
Mats Hummels, fostul capitan al Borussiei Dortmund, in varsta de 28 de ani, a fost prezentat oficial, luni, la noua sa echipa, Bayern Munchen, formatie la care si-a facut junioratul, plecand apoi la Borussia Dortmund, in 2008.

Astfel, fundasul central a revenit la formatia din Munchen, dupa opt ani petrecuti la Dortmund. Mats Hummels a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu gruparea de pe Allianz Arena. Bavarezii au platit 35 de milioane de euro in schimbul serviciilor aparatorului.

"Plecarea din 2008 a fost foarte dificila pentru mine. Am simtit ca am pornit pe o directie gresita. Sunt foarte fericit ca am revenit la Bayern", a declarat fostul capitan al lui Dortmund pentru site-ul oficial al clubului din Munchen, informeaza MEDIAFAX.

In tricoul Borussiei Dortmund, Mats Hummels a cucerit cinci trofee. Doua titluri, o Cupa si doua Supercupe ale Germaniei. Dortmund a jucat si finala Ligii Campionilor, in 2013. Inainte de plecarea la Dortmund, Hummels a jucat doar un singur meci pentru Bayern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.