Sport 24 Mai 2016 08:20
Mourad Laachraoui, fratele unui terorist implicat in atentatul sinucigas de la Bruxelles din martie, urmeaza sa concureze pentru Belgia la Jocurile Olimpice de Vara, organizate anul acesta in Brazilia.
Mourad Laachraoui, in varsta de 21 de ani, va concura la Jocurile Olimpice de vara, dupa ce a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de Taekwondo, fiind pe lista atletilor din echipa olimpica a Belgiei. Najim, fratele mai mare al lui Mourad Laachraoui, a fost unul dintre cei doi teroristi sinucigasi care au comis atentatul de la aeroportul Bruxelles, in urma caruia au murit 32 de persoane, iar alte 300 au fost ranite, informeaza Deutsche Welle pe pagina electronica, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, Najim Laachraoui a ajutat si la comiterea atacurilor teroriste de la Paris, din noiembrie anul trecut, care au provocat moartea a 130 de persoane. La cateva zile dupa atentatele de la Bruxelles, Mourad spunea despre fratele lui ca acesta era o persoana buna si inteligenta, care nu a dat semne de radicalizare pana sa calatoreasca in Siria, in 2013, ulterior rupand legatura cu familia sa. "Nu iti alegi cu cine te inrudesti," a mai adaugat tanarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.