Sport 22 Mai 2016 14:30
Dupa ce a obtinut trei victorii cu Smyczek (SUA), Fucsovics (Ungaria) si Tiafoe (SUA), in calificarile turneului din capitala Frantei, jucatorul roman a fost eliminat in primul tur pe tabloul principal la Roland Garros, de catre olandezul Igor Sijslin in trei seturi, 6-1, 6-2, 7-6.

Adrian Ungur a pierdut destul de clar partida cu olandezul Igor Sijsling, ajuns la randul lui pe tabloul principal dupa ce a evoluat in calificari. Romanul clasat pe locul 204 in ierarhia mondiala a castigat doar 9 game-uri, fiind invins in mai putin de 2 ore de joc. Igor Sijsling s-a impus cu 6-1, 6-2, 7-6 (5).

Reprezentantul tarii noastre a avut o tresarire doar in setul trei, cand de la 1-5 a trecut in avantaj, scor 6-5, si chiar a fost foarte aproape sa castige si setul. Adversarul a reusit insa sa impinga setul intr-un tiebreak, pe care l-a si castigat cu 7-5, scrie MEDIAFAX.

Din punct de vedere al greselilor nefortate si al mingilor castigatoare, raportul a fost cat de cat echilibrat intre cei doi jucatori. Adrian Ungur a pierdut meciul in primul rand la serviciu, care nu i-a functionat asa cum ar fi vrut. Pe primul serviciu, romanul a castigat numai 55% din puncte.

Adrian Ungur isi ia, asadar, la revedere de la Roland Garros chiar din prima zi, dar cu un premiu in valoare de 30.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.