Sport 22 Mai 2016 12:15
CSM Bucuresti a invins pe HCM Roman, scor 32-24, in final Cupei Romaniei la handbal feminin, iar echipa antrenata de danezul Kim Rasmussen a reusit castigarea campionatului, Cupei Romaniei si Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti nu a avut probleme decat in prima repriza a confruntarii cu HCM Roman, din finala Cupei Romaniei. In debutul partidei, romascancele au condus si cu 3 goluri diferenta, scor 4-1. Campioana Romaniei a intrat mai greu in meciul cu echipa lui Florentin Pera, la fel ca si in partida cu HCM Baia Mare in semifinale. Valoarea celor doua loturi a inceput insa sa-si spuna cuvantul destul de repede, iar CSM Bucuresti a preluat conducerea in minutul 13 (scor 7-6). Portarul ucrainean Timoshenkova a avut cateva interventii, astfel ca HCM Roman a reusit sa ramana aproape de adversar pana la pauza, 15-13.

Jocul s-a dezechilibrat imediat dupa pauza, cand formatia bucuresteana a marcat patru goluri consecutive (scor 19-13, min. 36). HCM Roman a avut prima reactie cu gol in partea secunda in minutul 38, mult prea tarziu pentru a mai emite pretentii. Finala Cupei Romaniei a curs pana in minutul 60 intr-o singura directie, echipa lui Kim Rsamussen castigand la o diferenta conforma cu realitatea, scor 32-24. Ambele echipe jubileaza insa la final. CSM Bucuresti a realizat o tripla istorica la sfarsitul acestui sezon, in timp ce HCM Roman a obtinut pentru al treilea an consecutiv dreptul de a evolua in cupele europene, scrie MEDIAFAX.

Pentru Kim Rasmussen si jucatoarele Fisker, Pessoa si Vetkova finala Cupei Romaniei a fost ultima in tabara CSM Bucuresti. In ceea ce o priveste pe Ana Paula Rodrigues, oficialii clubului incearca pastrarea braziliencei, chiar daca aceasta a semnat cu formatia daneza Odense.

In finala mica a turneului Final Four al Cupei Romaniei, care s-a disputat la Cluj, HCM Baia Mare a invins, scor 34-25, pe Dunarea Braila.

CSM Bucuresti: Gullden 5, Rodrigues 5, Varzaru 6, Bradeanu 2, Fisker 3, Vetkova 2, Torstensson 1, Jorgensen 5, Martin 2, Nicula 1

HCM Roman: Stoleru 5, Chitacu 1, Glybko 11, Iuganu 2, Agrigoroaie 1, Vartic 2, Tomescu 1, Cilici 1


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.