Sport 18 Mai 2016 15:38
Site-ul change.org a lansat o petitie in care le solicita celor de la UEFA sa stearga primele cinci trofee ale Cupei Campionilor Europeni, castigate de Real Madrid in perioada 1956-1960, deoarece acestea nu mai corespund formatului actual al competitiei.

Petitia a fost inceputa de Justicia Deportiva, pe 12 mai, si a strans aproape 40.000 de semnaturi. Acestia considera ca primele cinci Cupe ale Campionilor Europeni, cucerite in perioada 1956-1960, timp in care formatia de pe Santiago Bernabeu a fost neinvinsa in competitia europeana nu mai sunt conforme cu formatul actual al intrecerii, si le caracterizeaza ca fiind "invalide".

"Solicitam, in numele valorilor sportului si a democratiei, ca primele cinci Cupei ale Campionilor castigate de Real Madrid in perioada 1955-56 si 1959-60, sa fie revocate imediat din cauza faptului ca acestea nu mai corespund in niciun fel cu formatul competitiei recunoscute astazi drept UEFA Champions League", se arata in scurta petitie lansata pe site-ul change.org, citata de MEDIAFAX.

Nu este prima data cand numele clubului Real Madrid apare pe acest site. In luna decembrie a anului 2015, s-a mai facut o petitiei in care se cerea demisia presedintelui clubului, Florentino Perez.

Change.org este un site cu titulatura de "Platforma pentru schimbare", unde oamenii de pretutindeni pot incepe campanii, mobiliza suporteri, si pot lucra cu factorii de decizie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.