Sport 18 Mai 2016 18:12
Barcelona este la un pas de a da o lovitura financiara importanta. Potrivit Sport.es, catalanii sunt in negocieri avansate cu Nike, producatorul de echipament sportiv pentru un contract in valoare de 100 de milioane de euro pe an.

De fapt, negocierile constau in prelungirea intelegerii dintre Barcelona si Nike, iar cele doua parti sunt foarte aproape de a parafa contractul. Noul acord ar urma sa fie cel mai important din istoria industriei sportive, Barcelona urmand a primi 100 de milioane de euro pe an, aici fiind incluse si anumite clauze, informeaza MEDIAFAX.

In prezent, recordul este detinut de Manchester United. Contractul dintre gruparea engleza si Adidas se cifreaza la 96 de milioane de euro pe an.

Pentru Barcelona, acest nou contract cu Nike ar reprezenta o gura de oxigen extrem de importanta. Clubul catalan a anuntat ca va investi nu mai putin de 600 de milioane de euro pentru construirea unui nou stadion, ce ar urma sa fie gata in 2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.