Sport 18 Mai 2016 11:10
Dan Laurentiu Oproiu, noul medic al echipei nationale de fotbal a Romaniei a lucrat la Unirea Urziceni si Steaua, iar in ultimii cinci ani a profesat in Marea Britanie, la spitalele din Coventry, Watford si Southampton.

In varsta de 41 de ani, Dan Laurentiu Oproiu va fi sprijinit de preparatorul fizic, Marian Lupu si de maseurii Adrian Mirza, Dragos Paraschiv, Iulian Mircea si Toma Vasilescu. Noul medic al echipei nationale de fotbal a Romaniei va coordona si activitatea medicala de la toate loturile nationale ale Romaniei, este anuntul facut de Federatia Romana de Fotbal pe site-ul oficial.

Dan Laurentiu Oproiu a lucrat cu Victor Piturca la Steaua, iar la Unirea Urziceni, cu Dan Petrescu si cu Roni Levi. Dan Laurentiu Oproiu s-a format si specializat in sistemul medical din Marea Britanie, unde a si lucrat in ultimii 5 ani, in institutii medicale importante precum University Hospital Coventry, Watford General Hospital si Southampton General Hospital, scrie MEDIAFAX.

Pe perioada cantonamentului din Italia, echipa nationala va beneficia si de un psiholog sportiv. Este vorba de Silviu Ionita, care isi desfasoara activitatea si la nivelul loturilor de juniori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.