Sport 17 Mai 2016 18:38
RATB va prelungi programul de functionare, marti, pentru mai multe tramvaie, troleibuze si autobuze "in vederea defluirii spectatorilor de la partida de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj", programata de la orele 21.30, pe Arena Nationala.

Conform RATB, tramvaiele 1, 40 si 46, troleibuzele 86 si 90, precum si autobuzele 101, 104, 311 si 330 vor avea program prelungit, cu ocazia disputarii finalei Cupei Romaniei la fotbal. De asemenea, avand in vedere restrictionarea traficului rutier in zona, mai multe linii de transport vor functiona pe trasee modificate, informeaza MEDIAFAX.

Liniile 86 si 90 vor functiona pe traseul de baza intre terminalele "Dridu", respectiv "Valea Argesului" si intersectia Str. Vatra Luminoasa/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra pana la Depoul Vatra Luminoasa.

Linia 104 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Cora Pantelimon" si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Sos. Iancului, Sos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

"Linia N102 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Granitul" si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Sos Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Sos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, apoi pe traseul actual", se mai spune in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.