Sport 17 Mai 2016 14:40
Traficul rutier va fi restrictionat, marti, incepand cu ora 17.00, pe strazile din jurul Arenei Nationale pentru a permite accesul suporterilor pe stadion la finala Cupei Romaniei, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Meciul dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, din finala Cupei Romaniei, ce se va disputa marti, de la ora 21.30, pe Arena Nationala aduce restrictii de trafic pe mai multe strazi din zona stadionului, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere.

"Str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; str. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si Rondul de la intrarea in stadion, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; str. Tony Bulandra, intre str. Vatra Luminoasa si Rondul de la intrarea in stadion, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; str. Sergent Vasile Serbanica, intre bd. Basarabia si acces intrare in stadion", se noteaza in comunicatul citat de MEDIAFAX.

Pentru a permite accesul celor aproape 40.000 de suporteri care si-au cumparat bilete, circulatia rutiera pe strazile mentionate de Brigada Rutiera va fi restrictionata incepand cu ora 17.00. Ca rute ocolitoare, politistii recomanda sos. Mihai Bravu – sos. Iancului – sos. Pantelimon; bd. Unirii – bd. Decebal – sos. Mihai Bravu – str. Baba Novac – bd. Nicolae Grigorescu – bd. Basarabia.

De asemenea, Politia Capitalei anunta ca in zona Arenei Nationale vor fi prezenti, marti seara, peste 240 de politisti de ordine publica si de la rutiera. Totodata, vor fi intesificate si actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, informeaza MEDIAFAX.

Jandarmeria Capitalei, care anunta peste 600 de forte prezente in zona Arenei Nationale, precizeaza ca accesul spectatorilor pe stadion se va face incepand cu ora 19.30, doar pe baza de bilete si invitatii.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.