Sport 16 Mai 2016 11:24
Intre 10 iunie si 10 iulie, PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale competitiei, incluzand toate meciurile echipei nationale a Romaniei!

Pentru prima data in istoria televiziunii din Romania, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comerciala. Ca lider al televizunilor din Romania, PRO TV este incantat sa ofere intregii tari cele mai importante meciuri ale UEFA EURO 2016TM.

“Ca televiziune lider in Romania, PRO TV este prima destinatie pentru evenimentele care merita vazute. De aceea, am simtit ca este de datoria noastra sa oferim tuturor romanilor acces la o competitie de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai buna echipa de jurnalisti din sport, experti in transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal si, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul si aprecieaza acest gen de programe. Suntem incantati ca le vom oferi romanilor emotia, tensiunea si bucuria UEFA EURO 2016TM, care va debuta cu un meci intens: Romania – Franta.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, intr-un comunicat de presa.

Pentru PRO TV, sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre cei mai importanti piloni de continut, transmitand, de-a lungul anilor, competitii importante din lumea fotbalului, precum Europa League, UEFA Champions League, meciurile echipei nationale sau competitii romanesti.
Romania trece la EURO! Nationala revine la Campionatul European de Fotbal dupa 8 ani. In direct, la PRO TV, UEFA EURO 2016TM va debuta cu Romania – Franta! Sa sarbatorim impreuna, la PRO TV, Ziua Nationalei la UEFA EURO 2016TM!

Vara asta, fotbalul se joaca la PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA EURO 2016TM in Romania sunt PRO TV si Dolce.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.