Sport 15 Mai 2016 14:40
Irina Begu s-a oprit in semifinalele turneului de la Roma dupa ce a fost invinsa de Serena Williams in doua seturi, scor 6-4, 6-1, dar sportiva noastra este multumita de parcursul si evolutiile sale din ultima perioada.
"A fost o saptamana incredibila, cu performante. Am prins mai multa incredere si ma bucur ca am avut ocazia sa joc cu Serena in semifinale. Sansa de a putea sa joc impotriva ei m-a facut sa vad lucrurile altfel si sper sa ma ajute pe viitor. Ea a returnat foarte bine... Poate nici eu n-am servit atat de bine pe cat mi-as fi dorit, insa returul ei a fost intotdeauna foarte agresiv, ma punea sub presiune si automat intram in defensiva. Uneori, chiar daca tu iti doresti foarte mult, incerci sa faci aproape imposibilul, ea are niste lovituri incredibile si chiar ma bucur ca am avut ocazia sa joc cu ea. E normal, Serena e numarul 1, ma asteptam la un meci foarte greu, ma asteptam sa serveasca foarte bine, sa returneze foarte bine, eram pregatita, insa am incercat sa fac tot ce am putut eu, atat am reusit. Repet, ma bucur ca am jucat cu ea si mi-am dat seama la ce nivel sunt si ca pot sa fac fata. Au fost raliuri lungi unde am tinut pasul cu ea", a declarat Irina Begu la finalul meciului cu Serena, potrivit MEDIAFAX.

Irina Begu a atins cel putin sferturile de finala la ultimele trei turnee importante la care a evoluat, Charleston, Madrid si Roma, iar acest lucru ii confera pozitia a 28-a in clasamentul mondial si statutul de cap de serie la Roland Garros.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.