Sport 15 Mai 2016 14:00
Cel mai rapid sprinter al planetei, jamaicanul Usain Bolt, a castigat proba de 100 de metri din cadrul reuniunii atletice, care s-a desfasurat duminica dimineata, in Insulele Cayman. Bolt a alergat suta de metri in 10.05 secunde, fiind urmat de Jason Rodgers si Kemar Bailey-Cole.

"Usain Bolt s-a prezentat destul de ruginit la prima sa cursa din 2016", au declarat jurnalistii de la NBC Sports dupa ce sprinterul jamaican a inregistrat cel de-al treilea cel mai slab timp al sau din cariera la reuniunea Cayman Invitational.

In primele sale doua curse din 2012, anul Jocurilor Olimpice de la Londra, Usain Bolt a alergat suta de metri in 9.82 secunde si in 10.04 secunde.

"Nu am alergat tot sezonul, e normal, mai am nevoie de curse ca sa imi revin, asa ca nu sunt ingrijorat. Antrenorul meu va analiza cursa si vom vedea unde mai avem de lucrat.", a declarat detinatorul recordurilor mondiale in probele de 100 si 200 de metri, scrie MEDIAFAX.

Justin Gatlin, principalul rival al jamaicanului la Jocurilor Olimpice de la Rio, a inregistrat un timp de 9.94 pe suta de metri in cadrul etapei de Diamond League de la Shanghai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.