Sport 14 Mai 2016 12:00
Potrivit cotidianului spaniol AS, un grup terorist ISIS a ucis 16 membri ai unui fan-club Real Madrid din Samarra, o localitate aflata la 125 de km nord de capitala Bagdad. Alte 20 de persoane sunt ranite, multe dintre ele fiind in stare foarte grava.

Un grup terorist apartinand ISIS a ucis vineri 16 persoane si a ranit alte 20 intr-un fan-club al echipei Real Madrid din Samarra, o localitate aflata la 125 de kilometri de capitala Irakului, Bagdad. Martorii au povestit ca persoane inarmate cu automate AK-47 au intrat in fan-club si au inceput sa traga la intamplare in cele 50 de persoane aflate in incapere. Multi dintre cei raniti se afla in stare foarte grava, scrie MEDIAFAX.

"Nu le place fotbalul, ei cred ca este ceva anti-islam si actioneaza in consecinta. Suntem devastati de ceea ce s-a intamplat.", a declarat pentru cotidianul spaniol AS, Ziad Subhan, presedintele fan-clubului echipei Real Madrid din localitatea irakiana Samarra.

Samarra este un oras istoric din Irak situat la nord de Bagdad, unde s-au facut o serie de descoperiri arheologice. Orasul se afla in provincia Salah ad-Din. Orasul este situat pe malul estic al Tigrului si este important pentru relicvele siite. Din 2007, orasul este inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.