Sport 14 Mai 2016 10:00
Irina Begu (locul 35 in clasamentul WTA) a declarat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma, ca este incantata de faptul ca o va intalni pe Serena Williams (numarul 1 mondial) in cadrul competitiei din Italia.

Irina Begu a invins-o in sferturi pe japoneza Misaki Doi (locul 45 WTA), scor 6-2, 7-6 (3). "Mi-as dori sa fi jucat momentele importante un pic mai bine, sa fiu mai relaxata. Incerc sa devin din ce in ce mai bine, e greu, pentru ca te gandesti ca daca o sa castigi meciul te califici in semifinale si intervin emotiile", a declarat romanca la finalul partidei de vineri, pentru DigiSport, citati de MEDIAFAX.

Begu (25 de ani) se va lupta pentru un loc in finala turneului de la Roma cu americanca Serena Williams, liderul mondial WTA. "Ma bucur ca joc cu Serena, imi doream de foarte mult sa joc cu ea. Sunt atat de fericita ca ma aflu in aceasta faza a turneului. Serena este o jucatoare pe care toata lumea o apreciaza", a precizat Irina. Este prima intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis.

Irina Begu a avut un parcurs excelent in cadrul turneului de la Roma, disputat pe zgura si dotat cu premii totale in valoare de 2.399.000 euro. Romanca le-a eliminat pe Victoria Azarenka (Belarus, locul 6 WTA) si Darya Kasatkina (Rusia, 33 WTA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.