Sport 13 Mai 2016 15:45
Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al formatiei Paris Saint Germain, a anuntat, vineri, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Facebook, ca meciul de sambata, cu Nantes, va fi ultimul in tricoul echipei din capitala Frantei.

Sosit in vara anului 2012 de la AC Milan la Paris Saint Germain, Ibrahimovic a petrecut patru ani la gruparea de pe Parc de Princes. In acest timp, suedezul a jucat 178 de meciuri, reusind sa marcheze 152 de goluri si sa ofere 60 de pase decisive in toate competitiile. Mai mult decat atat, Ibrahimovic a devenit al doilea marcator din istoria clubului francez.

"Maine seara voi juca ultimul meu meci pe Parc de Princes. Am venit aici ca un rege, plec ca o legenda", a scris Ibrahimovic pe contul sau de Facebook.

In cele patru sezoane petrecute la PSG, Ibrahimovic a castigat patru titluri de campion al Frantei, precum si o Cupa a Frantei si trei Cupe ale Ligii. Acesta va avea sansa sa castige si o a doua Cupa a Frantei, in finala cu Olympqiue Marseille, de sambata viitoare, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.