Sport 13 Mai 2016 11:00
Clubul german Borussia Dortmund a anuntat, joi, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Twitter, transferul lui Ousmane Dembele (18 ani) de la Rennes, considerat unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din lume.

Dupa un sezon in care a marcat de 12 ori si a oferit cinci pase decisive in tricoul lui Rennes, atacantul francez de doar 18 ani a atras atentia marilor cluburi din Europa. Liverpool si Leicester s-au interesat de serviciile sale, iar Dembele a dezvaluit zilele trecute ca i-a transmis lui Ranieri faptul ca nu doreste sa evolueze pentru noua campioana a Angliei.

A ales, in schimb, Bundesliga si a semnat cu Borussia Dortmund, contractul fiind valabil pana in 2021. Suma de transfer nu a fost inca facuta publica.

"Ousmane poate juca pe aproape fiecare pozitie din linia ofensiva. E foarte bun in duelurile unu la unu, e inventiv, rapid si are simtul golului. Mereu a dat impresia ca nu-si doreste altceva decat sa joace la clubul nostru", a spus Michale Zoric, directorul sportiv al nemtilor.

Cele 12 goluri inscrise l-au facut pe Dembele cel mai bun marcator dintre jucatorii U21 din primele cinci campionate ale Europei, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.