Sport 12 Mai 2016 11:45
Norvegianul Jorn Andersen, primul golgeter strain din istoria Bundesliga, va antrena timp de un an de zile nationala de fotbal a Coreei de Nord, informeaza postul de televiziune norvegian NRK.

Familia fostului fotbalist, acum in varsta de 53 de ani a dezvaluit postului de televiziune NRK ca Andersen a semnat deja contractul, valabil timp de un an de zile, cu nationala Coreei de Nord, care nu mai are insa nicio sansa de a ajunge la Cupa Mondiala din 2018, ce se va disputa in Rusia

De cand a renuntat la cariera de fotbalist, Andersen a activat ca antrenor in Elvetia, Germania si Grecia. Ultimul sau loc de munca a fost la Austria Salzburg, de unde a plecat in decembrie 2015.
Andersen a fost primul golgeter din istoria Bundesliga, dupa ce in sezonul 1989-1990 a marcat 18 goluri pentru Eintracht Frankfurt

In Germania, Andersen a mai evoluat pentru Dinamo Dresda sau Hamburger SV si a renuntat la activitatea fotbalistica in anul 2000, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.