Sport 12 Mai 2016 12:00
Simona Halep spune ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si remarca prestatia adversarei. Totusi, sportiva din Constanta spune ca ar fi putut castiga, daca partida nu ar fi fost intrerupta de ploaie chiar dupa ce castigase setul doi.

"Nu exista niciun motiv. M-a batut, o infrangere astazi. Nu mi-am facut jocul meu pentru ca nu am fost acomodata cu terenul, dar nu vreau sa gasesc scuze. A jucat un tenis solid, a jucat bine, s-a miscat bine. Este doar o infrangere si o iau ca atare. N-am avut foarte multe antrenamente, am avut ieri un antrenament. E normal dupa ce castigi un turneu. Dar nu vreau sa gasesc scuze, a fost un joc destul de lung, trei seturi, a fost bine pentru mine. Indiferent daca am pierdut, n-o sa fiu dezamagita. Am in spate niste victorii foarte bune de saptamana trecuta si sunt pozitiva. Nu s-a terminat cu victorie pentru mine, dar am legat cateva raliuri foarte bune, am avut un ritm destul de ok. Nu sunt suparata, sunt trista ca am pierdut, altfel ar insemna ca nu-mi pasa, dar sunt bine, sunt pozitiva si astept cu nerabdare sa joc la Paris", a declarat Simona Halep, potrivit MEDIAFAX.

Pentru Simona urmeaza turneul de Mare Slem de la Roland Garros, programat in perioada 22 mai - 5 iunie. Finalista la Paris in 2014, Halep spera sa aiba performante similare cu cele avute la Madrid, unde s-a impus in finala.

"Nu stiu daca trebuie sa-mi fie teama de cineva. Trebuie doar sa merg sa joc tenis, asa cum am facut si cum fac. Va fi un turneu greu, este un Grand Slam, toata lumea joaca bine. Merg acolo si vad ce pot sa fac. Voi merge la Paris mai devreme. Nu stiu ziua acum. Imi voi lua cateva zile libere, dar in alta parte, nu acasa, ca sa ma odihnesc", a mai declarat Simona Halep.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi al turneului de la Roma, fiind invinsa surprinzator de Daria Gavrilova, din Australia, 32 WTA, scor 6-3, 4-6, 6-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.