Sport 12 Mai 2016 10:45
Mircea Lucescu a anuntat deja ca va pleca de la Sahtior Donetk in aceasta vara, insa nu si viitoarea destinatie, iar jurnalistii turci spun ca romanul ar fi dorit de Galatasaray, Fenerbahce sau Trabzonspor, in timp ce surse din Franta il dadeau pe lista viitorilor tehnicieni a lui AS Monaco.

Un cunoscut impresar turc, sustine, printr-o declaratie preluata de majoritatea publicatiilor din Istanbul, ca revenirea lui Lucescu in campionatul turc nu se va produce. Dogan Ercan a dezvaluit ca a discutat personal cu Mircea Lucescu pentru a afla daca are de gand sa o preia pe Fenerbahce din viitorul sezon, iar raspunsul romanului a fost unul ferm. Conform agentului FIFA, Lucescu s-a inteles deja cu rusii de la Zenit Sankt Petersburg, care se vor desparti de portughezul Villas-Boas la finalul acestui sezon.

"L-am sunat pe Lucescu dupa meciul Istanbul BB - Fenerbahce. Mi-a spus ca nu l-a contactat nimeni de la Fenerbahce si ca oricum nu mai conteaza, pentru ca a ajuns la un acord cu Zenit Sankt Petersburg", a declarat Dogan Ercan.

Zenit e antrenata in prezent de portughezul Andre Villas-Boas, care i-a adus titlul in sezonul trecut formatiei din Sankt Petersburg. In acest sezon, Zenit e pe locul 2, cu doua etape inainte de final, la patru puncte in spatele liderului TSKA Moscova. Daca va ajunge la Zenit, iar echipa va termina pe locul secund in Rusia, Mircea Lucescu ar putea fi adversarul echipei Steaua Bucuresti in turul 3 prelimar al Ligii Campionilor, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.